Mastermind? Wat is dat dan?

Waarom zou ik in hemelsnaam in een groep mensen gaan praten over mijn successen en moeilijkheden in mijn bedrijf?Wat heeft een ander daar nou mee te maken?
Eh…..volgens mij doen we niet anders als we een vriend of vriendin tegen komen…alleen dan luchten we even lekker ons hart over dat het niet meevalt en dat de economie ook niet meewerkt enzo….en dan gaan we weer verder zoals we deden…

Hoe zou het zijn als je je hart kan luchten en meteen een plan de campagne smeedt voor de moeilijkheden die je tegenkomt? lekker toch!
en met een groep gelijkgestemde ondernemers, die ook willen groeien en erin geloven dat ze dat kunnen, met jou en de anderen. Door hun shit op tafel te leggen en van elkaars ervaringen te leren.
Nou dat doe je bij Mastermind.
Je bevindt je namelijk in een groep met andere ondernemers, die net als jij succes behalen, maar ook tegen allerlei muren oplopen….heel vaak de muur die je zelf opwerpt….

Samen werk je actief aan jouw bedrijf….weer eens wat anders dan ploeteren in je bedrijf.

Oh, heb je daar geen tijd voor? Nou….dan zou ik het ook niet doen….en gewoon weer verder gaan op dezelfde manier, gewoon zoals je het al deed…dan krijg je ook hetzelfde resultaat als je al hebt. Prima!

Maar als je nu denkt dat jij wel wat verandering kan gebruiken en je hebt zin om deze zomer lekker helemaal relaxed op vakantie te gaan, dan zou je ervoor kunnen kiezen om contact met me op te nemen.

Ik vertel je graag meer over mijn Mastermindprogramma.
maar als je gewoon een koffietje met me wilt drinken….lijkt me heel gezellig!
No strings attached