Speciaal voor zzp-ondernemers die minder dan 5 jaar zelfstandig zijn

Wil je impact hebben op je klanten?

  • Heb je moeite om voldoende klanten te vinden?
  • Ervaar je acquisitie als een worsteling?
  • Schroom je om goede prijzen te vragen voor je dienst?

Dat kan ECHT anders! In je eentje stoeien met je bedrijf is niet waar het leven voor bedoeld is. Met de juiste vaardigheden en kennis, is het voor iedere startende ondernemer mogelijk om makkelijk klanten te krijgen, de prijs te vragen die je dienst echt waard is en goed te verdienen met je werk.

Ik help je met de allernieuwste marketingideeën, training, coaching en een inspirerend netwerk. Veel zelfstandigen in Nederland hebben hier inmiddels van geprofiteerd.

Ik leer je:

  • “Mastermind in te zetten”
  • “Hoe verfijn ik mijn lucratieve niche?”
  • “Als ondernemer wil ik ook geld verdienen”
  • “Hoe creëer ik een winstgevend aanbod van diensten en producten?”
  • “Netwerken op karakter”
  • “Hoe je systematisch klanten werft voor je bedrijf”
  • “Goede jaarplanning maken”

Ga in gesprek met mij!

Heb je het verlangen om meer impact te hebben met je bedrijf, meer klanten te hebben? Je kunt altijd met mij in gesprek hierover. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring om ondernemers en professionals te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Meld je nu aan voor een gesprek met mij.

Het gesprek is gratis en vrijblijvend.

Aanbevelingen

Concrete adviezen

 “Als zelfstandig ondernemer is Jannemarie de perfecte coach voor mensen die er aan zitten denken om voor zichzelf te beginnen. Ze inspireert, is open, bekijkt alles positief en helpt je echt na te denken over wat je wilt. Maar het belangrijkste is dat ze echt super goede en concrete adviezen geeft waar je direct mee aan de slag kan en dat ze je ogen opent voor wat er allemaal mogelijk is. Heerlijk!”

Emma Wagenaar

Het juiste pad

“Jannemarie de Toom is een goede coach die je snel op het juiste pad zet naar een goede toekomst. Toen ik bij haar kwam, wist ik nog niet goed hoe ik alles aan moest pakken en wat ik wilde, maar met haar hulp is dat zeker gelukt!”

Nine van Leeuwen

Sterke antenne

“Ik ken Jannemarie als iemand die altijd met veel plezier bezig is verbindingen te leggen tussen mensen. Als vriendin zie ik dat natuurlijk met name in de privé-situatie. Wat je ook zoekt – heggenschaar, sneldichter of levensvreugd – Janne kent altijd wel iemand die je kunt benaderen. Zij brengt mensen met elkaar in contact en heeft een enorm sterke antenne voor wat anderen nodig hebben.”

Barbara Slagman

Ziet overal mogelijkheden

 “In 2012 heb ik bij Jannemarie een traject gevolgd. Op een gedegen manier bracht zij mijn kwaliteiten en daarmee beroepsmogelijkheden in kaart. Ze is ongelooflijk optimistisch en ziet overal mogelijkheden. In een prettige en ontspannen sfeer ontstaan prachtige en realiseerbare ideeën. Ik heb nu weer een leuke baan. Een absolute aanrader!”

Ingrid van Sambeek

like