Magische DenkDoos

In de Volkskrant van vandaag valt mijn oog op de column van Margriet Oostveen: Hou op met ‘verbinden’. Ik denk nog even: “nou, zeg….hoezo….” En ik ga lezen.
Verbinden betekent van oorsprong vastbinden. Ja, hallo….zo bedoel ik het toch helemaal niet…..of eigenlijk wel……mmmmm…..
Ik roep zelf ook steeds dat ik verbind, maar wat bedoel ik daar dan mee.
Als iemand iets aan mij vertelt heb ik daar altijd een idee bij, een vervolg op, een oplossing voor of de mogelijkheid om naar de oplossing of het doel te kunnen toewerken. Ik noemde dat verbinden, maar dat is het niet…..Ik ben eigenlijk een Magische DenkDoos die in de archiefkast boven in mijn hoofd rommelt en met de ander deelt wat ik daar vind.
Niks verbinden…..delen!
Zo….mooi niks meer te maken met dat polariserende woord, dat laat ik fijn aan anderen over.

Dus als je denkt dat je bij Mastermind verbinding krijgt…..vergeet het maar, haha….nee we willen je niet vastbinden, dan kan je geen kant op. Je mag komen Magisch DenkDozen, delen wat je zo goed kan, wat je zoekt, waar je hulp bij wilt hebben om te groeien en je doel te bereiken.
En belangrijker nog: jouw laden opentrekken in jouw Magische DenkDoos om anderen te helpen weer stappen vooruit te kunnen zetten in hun onderneming.
Maak het verschil voor jezelf en de ander. Je zal merken dat je leven er echt leuker van wordt.

Er zullen tot aan het einde van dit jaar 15 Mastermind sessies zijn:

17/6 skype
1/7 skype
15/7 live op locatie in het midden van Nederland
29/7 skype
12/8 skype
26/8 live op locatie in het midden van Nederland
9/9 skype
23/9 skype
7/10 live op locatie in het midden van Nederland
21/10 skype
4/11 skype
18/11 live op locatie in het midden van Nederland
2/12 skype
16/12 skype
30/12 live op locatie in het midden van Nederland

#mastermind #ondernemers #leanin #samen #delen#zzp#ondernemerscoach #coachjannemarie #mastermindjannemarie#groeiinondernemen