, ,

De paardenspiegel mastert mijn mind

Als ik mijn klanten leer om zich te laten zien, is het best een aardig idee om zelf  ook eens in de spiegel te kijken hoe het met mijn zichtbaarheid gaat. Daar heb ik afgelopen zaterdag eens goed bij stil gestaan tijdens een sessie van…
, ,

De 7 tips voor een Mastermindgroep

De 7 tips voor een Mastermindgroep 1. JE NEEMT DEEL AAN EEN EXCLUSIEVE GROEP. Het aan een Mastermind deelnemen houdt in dat je door de leden bent gevraagd of dat je met een toelatingsproces bent uitgekozen. De andere deelnemers hebben jou…
, ,

Mastermind van Onzichtbare Raadgevers

Mastermind van Onzichtbare Raadgevers Het is mijn persoonlijke genootschap. Er zitten meer en minder bekende mensen in. Het zijn allemaal mensen die ik bewonder, die een rol in mijn leven spelen of van wie ik wil dat ze bij mijn leven betrokken…
Domme actie Mastermind
, ,

Domme actie

Domme actie "Ja, ik hoor jullie al denken, wat een domme actie, maar ja, het is nu even zo.....", zegt ze al voor ze haar verhaal op tafel legt. In de mastermind van vorige week vertelde mijn klant dat zij 8 keer een blog op een site van een…
, ,

Ik heb ruimte voor opdrachten...

Hoe laat je weten dat je beschikbaar bent? Tijdens een magere zzp-periode rondbazuinen dat je weer beschikbaar bent voor werk? Niet doen, vindt ondernemerscoach Jannemarie den Toom. Maar hoe zeg je dán dat je niet kunt wachten om je…
,

Slowbaliseren

Slowbaliseren Sinds deze week ben ik 2 dagen per week te vinden in BedrijvenVerzamelCentrum Hooghiemstra in Utrecht Oost. Wat een heerlijke plek. Ik was het namelijk nogal zat om thuis te zijn als de hulp er ook was, want dan liet ik mij…
,

LEAN IN

LEAN IN Wie is jouw inspirator? Dat wordt mij best vaak gevraagd… Nou, ik heb me wat geworsteld met Nelson Mandela en Florence Nightingale….maar het bleken toch een paar mensen dichterbij en soms in leven te zijn. allereerst voel…
Resultaat graag
, ,

Resultaat graag

Resultaat graag En wat levert dat nou op, 10 sessies MASTERMIND? Dat vroeg ik vanmorgen aan mijn klanten, zij zijn allen gestart als ondernemer. Ze zijn allen succesvol! Daar komt ie: - Ik ben meer als ondernemer gaan denken en handelen -…
,

Magische DenkDoos

Magische DenkDoos In de Volkskrant van vandaag valt mijn oog op de column van Margriet Oostveen: Hou op met 'verbinden'. Ik denk nog even: "nou, zeg....hoezo...." En ik ga lezen. Verbinden betekent van oorsprong vastbinden. Ja, hallo....zo…
,

Mastermind? Wat is dat dan?

Mastermind? Wat is dat dan? Waarom zou ik in hemelsnaam in een groep mensen gaan praten over mijn successen en moeilijkheden in mijn bedrijf?Wat heeft een ander daar nou mee te maken? Eh.....volgens mij doen we niet anders als we een vriend…
keep calm & deel
,

Keep Calm en Deel

Keep Calm en DEEL! Er is al een poosje een leuke trend gaande, die van het delen. We gaan over van hebben-hebben-hebben naar toegang krijgen tot. Pff....wat een opluchting.....ik heb namelijk net een schuurtje in mijn eigen tuin laten zetten…